Volledig scherm
C.W. Stoneking. © rv

C.W. Stoneking concerteert in jarige Stadsschouwburg

Als extra verrassing voor het feestjaar presenteert Cultuurcentrum Brugge op 20 november een soloconcert van C.W. Stoneking in de jarige Koninklijke Stadsschouwburg. 

Met zijn charmante en onverwachte benadering en interpretatie van de ‘americana roots’-muziek vermaakt hij alle generaties muziekliefhebbers. De Australische zanger-gitarist weet als geen ander de jaren ‘20 opnieuw tot leven te brengen. Met zijn raspende stem, nostalgische muzikale smaak en unieke stijl vormt hij de belichaming van een vroeger muziektijdperk. “Onbevlekt, ouderwets muzikaal vakmanschap”, dicht het muziektijdschrift Rolling Stone hem toe. Tickets kosten tussen 15 en 30 euro. Info: www.ccbrugge.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inwoner Zeebrugge leidt Britse televisiezender BBC rond tijdens reportage over transmigrantenproblematiek
    PREMIUM

    Inwoner Zeebrugge leidt Britse televisie­zen­der BBC rond tijdens reportage over transmi­gran­ten­pro­ble­ma­tiek

    De Britse televisiezender BBC heeft maandagavond een reportage uitgezonden over de transmigrantenproblematiek en kwam daarvoor filmen in Zeebrugge. Inwoner Kevin Pearson leidde de presentator rond en hoopt dat de uitzending de (lokale) autoriteiten wakker schudt. “De problemen in Zeebrugge zijn zeker niet van de baan. Dagelijks worden we geconfronteerd met overlast. De politie doet alles wat mogelijk is, maar is uiteindelijk ook gebonden aan handen en voeten door de wetgeving", zegt Kevin.