Bij de vorige jaarwissel werd nog een lichtshow opgevoerd, al verliep die niet helemaal volgens plan door de mist. Dit is vuurwerk van particulieren.
Volledig scherm
Bij de vorige jaarwissel werd nog een lichtshow opgevoerd, al verliep die niet helemaal volgens plan door de mist. Dit is vuurwerk van particulieren. © Simon Mouton Photo News

Burgemeester van Brugge vindt verbod op vuurwerk jammer: “We hadden op vijf geheime locaties iets voorbereid”

BruggeDe beslissing van provinciegouverneur Carl Decaluwé om tot en met 18 januari 2021 vuurwerk te verbieden, doet de wenkbrauwen fronsen bij Brugs burgemeester Dirk De fauw (CD&V). Hij had een alternatief klaar om de jaarwissel toch te kunnen vieren.

 1. Deze supporters willen meteen aandeel van Club Brugge: “Financieel risico? Maakt niet uit, het gaat om het eergevoel”
  PREMIUM
  Brugge

  Deze supporters willen meteen aandeel van Club Brugge: “Financieel risico? Maakt niet uit, het gaat om het eergevoel”

  Als eerste Belgische voetbalclub wil Club Brugge naar de beurs (Euronext Brussel). Heel wat supporters beginnen al luidop te dromen van een aandeel. Al heeft dat niks te maken met financiële overwegingen. “Opbrengst? Dat maakt ons niet uit. We willen gewoon nóg meer deel uitmaken van de familie. Club Brugge zit in ons DNA.” Acteur Rik Verheye, fervent aanhanger van Club, houdt de boot wél nog even af.
 1. Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"
  Play

  Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"

 2. Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek
  Play

  Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek