Brand Michel Van Hammestraat: de brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen
Volledig scherm
Brand Michel Van Hammestraat: de brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen © Jan Van Maele

Buitenkeuken van B&B gaat in vlammen op

BruggeIn de tuin van een rijwoning in de Michel Van Hammestraat in Assebroek is dinsdagavond omstreeks 20.30 uur brand uitgebroken in een buitenkeuken van een bed and breakfast. “De keuken is volledig vernield", zegt de bewoner. “Maar gelukkig raakte niemand gewond.” 

 1. Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinnetjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadigers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootouders durven gaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinne­tjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadi­gers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootou­ders durven gaan”

  “Mijn tweeling was in fout, maar had een gewone uitbrander niet volstaan?” De 16-jarige dochters van Katrien Cattoor (48) kregen vorige week meteen een corona-pv onder de neus geduwd, omdat ze met drie vriendinnen in een park in Brugge zaten te keuvelen. De moeder noemt de beslissing van de politie absurd. “Zeker als ik de taferelen van afgelopen weekend zie of de overvolle bussen op weg naar school. De jongeren hebben het toch al moeilijk genoeg?”, vraagt ze zich af.
 1. Domburgse ondernemers slaan alarm: wij moeten open!
  Play

  Domburgse onderne­mers slaan alarm: wij moeten open!

 2. Klompenmaker Jaap uit Heinkenszand luidt de noodklok
  Play

  Klompenma­ker Jaap uit Heinkens­zand luidt de noodklok