Bruno Foodcorner in het station van Brugge: Noe, Luca en Angelo Bruno
Volledig scherm
Bruno Foodcorner in het station van Brugge: Noe, Luca en Angelo Bruno © Benny Proot

Bruno Foodcorner opent vestiging in station van Brugge: “Takeaway staat hier centraal”

BruggeIn het treinstation van Brugge heeft Group Bruno officieel de nieuwe Foodcorner geopend. Het is de derde Bruno Foodcorner gelegen in een NMBS-station. Eerder openden ze ook al een vestiging in Genk en Sint-Niklaas.

 1. LEVENSVERHAAL. Arlette Vlaminck (76), jaren dé sterke vrouw achter Georges Leekens, overleden: “Hij werd verkozen tot best geklede man. Dat was haar verdienste”
  PREMIUM
  Brugge

  LEVENSVER­HAAL. Arlette Vlaminck (76), jaren dé sterke vrouw achter Georges Leekens, overleden: “Hij werd verkozen tot best geklede man. Dat was haar verdienste”

  Tijdens de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 juli is Arlette Vlaminck op 76-jarige leeftijd overleden. In voetbalmiddens doet haar naam meteen een belletje rinkelen, want Arlette was jaren gehuwd met ex-bondscoach Georges Leekens. Op 13 augustus 1996 sloeg het noodlot toe, want ze werd geveld door een dubbele hersenbloeding. Dit had ook een enorme impact op het leven van dochter Sofie, met wie wij een openhartige babbel hadden. Een gesprek over haar grootste heldin.
 2. Brugse politie onderzoekt brand in verlaten bunker waar dakloze man verbleef
  Brugge

  Brugse politie onderzoekt brand in verlaten bunker waar dakloze man verbleef

  De bunker in Sint-Pieters waar maandagavond brand uitbrak, is al enige tijd de verblijfplaats van een dakloze man. Hij leefde er in trieste omstandigheden, tot een brand een deel van zijn bezittingen vernielde. Of er sprake is van opzettelijke brandstichting - en of de man daar eventueel zélf voor zorgde - zal moeten blijken uit het onderzoek. “De identiteit van de man is gekend bij onze diensten”, klinkt het bij de Brugse politie.