Bij OCMW-vereniging Mintus zoeken ze dringend nieuwe huishoudhulpen.
Volledig scherm
Bij OCMW-vereniging Mintus zoeken ze dringend nieuwe huishoudhulpen. © RV

Brugse welzijnsvereniging zoekt dringend 20 huishoudhulpen en wil die beter verlonen: “Lange wachtlijst van klanten die hulp in huis zoeken”

BruggeWelzijnsvereniging Mintus van het OCMW in Brugge is dringend op zoek naar 20 bijkomende huishoudhulpen. Daarom lanceren ze een oproep en zullen ze anciënniteit bij aanwerving al vergoeden.

 1. Op bezoek in het commandocentrum van de politie, waar ze zich voorbereiden op passage Wout Van Aert en co: “500 agenten op terrein, tientallen camera’s en constante monitoring”
  PREMIUM
  Brugge/Knokke-Heist/Damme

  Op bezoek in het commando­cen­trum van de politie, waar ze zich voorberei­den op passage Wout Van Aert en co: “500 agenten op terrein, tientallen camera’s en constante monitoring”

  “Dit is met voorsprong de grootste politieoperatie ooit in deze regio. In vergelijking met het WK, is de start van de Ronde van Vlaanderen peanuts." De politie staat de komende dagen voor een grote uitdaging om het wielercircus tussen Knokke-Heist en Brugge in goede banen te leiden. “Het is een enorme puzzel”, zegt Brugs korpschef Dirk Van Nuffel. Wij gingen langs in het commandocentrum van de politie waar straks het wereldkampioenschap vanuit alle hoeken wordt gevolgd.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Horecastop in belangrijkste Brugse winkelstraten: “Als we alles zouden loslaten, wordt de Steenstraat één lang terras”
  Brugge

  Horecastop in belangrijk­ste Brugse winkelstra­ten: “Als we alles zouden loslaten, wordt de Steen­straat één lang terras”

  Geen toestanden meer zoals met de McDonald’s in de Steenstraat: Brugge weert bijkomende horecazaken en toeristenshops in de vier belangrijkste winkelstraten. Liever ziet de stad er nieuwe galerijen, ‘brand stores’ of modezaken verschijnen. “En er is wel degelijk interesse voor panden", zegt schepen van Ondernemen Pablo Annys (Vooruit). “Mooie winkels trekken ook andere mooie winkels aan.”