Reporters / VantageNews
Volledig scherm
© Reporters / VantageNews

Brugse raadkamer verwijst verdachten naar strafrechter, na 39 doden in truck in Essex

ZeebruggeIn de zaak van de 39 dode Vietnamese migranten in een koelwagen heeft de Brugse raadkamer twee jonge Vietnamezen naar de correctionele rechtbank verwezen. De verdachten werden opgepakt in het Verenigd Koninkrijk en beweerden allebei tevergeefs nog minderjarig te zijn.

 1. REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaartjes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Tien jaar geleden uit noodzaak ontstaan, nu drukt Tadaaz 3 miljoen wenskaart­jes per jaar: “Iedereen dacht dat ze zouden verdwijnen, maar we maken er meer dan ooit”

  “Na corona is de verkoop van kaartjes geëxplodeerd. Veel feestjes waren uitgesteld en communies moesten worden ingehaald.” En dan te denken dat het online merk Tadaaz tien jaar geleden nog de redding was voor de Brugse familie Jonckheere, dat het moederbedrijf Buromac omzet zag verliezen. Ondertussen is de derde generatie van de familie volop ingewerkt en groeide Tadaaz uit tot een van de belangrijkste spelers in ons land voor kaartjes en geschenken. “Als mensen een vergissing maken, bellen we hen zelf op. Die persoonlijke service vinden we belangrijk.”
  Brugge
 2. Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) na zege tegen Westerlo klaar voor stap hogerop: “Hopelijk snel duidelijkheid”
  PREMIUM
  Voetbal Jupiler Pro League

  Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) na zege tegen Westerlo klaar voor stap hogerop: “Hopelijk snel duidelijk­heid”

  Een topseizoen werd door Cercle Brugge zaterdag in stijl afgesloten, met een driepunter tegen Westerlo. Het groen-zwarte publiek feestte alsof hun Vereniging zopas een Europees ticket had afgedwongen, wat volgend seizoen ongetwijfeld de stille ambitie zal worden. Want sinds de terugkeer in eerste klasse vijf jaar geleden doet Cercle Brugge het elk seizoen beter.
  Brugge