Iedereen moet straks weer achter de webcam plaatsnemen
Volledig scherm
Iedereen moet straks weer achter de webcam plaatsnemen © RV

Brugse gemeenteraad gaat weer volledig digitaal

BruggeDe Brugse gemeenteraad vindt op maandag 29 november weer volledig digitaal plaats. Dat komt door de stijgende coronacijfers.

 1. Maak kennis met de lokale ‘sterren’ op het Brugs Bierfestival: “We gebruikten ooit per ongeluk de verkeerde gist... Ons Wreed Axident was geboren”
  PREMIUM

  Maak kennis met de lokale ‘sterren’ op het Brugs Bierfesti­val: “We gebruikten ooit per ongeluk de verkeerde gist... Ons Wreed Axident was geboren”

  Fans van het betere gerstenat moeten dit weekend in Brugge zijn. Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum verwelkomt de 15de editie van het Brugs Bierfestival. Van heinde en verre komen 80 brouwerijen en bierfirma’s met ruim 500 soorten langs om je laten te proeven. Maar ook uit Brugge en het hinterland zelf tekenen brouwers present. Wij laten je met hen kennismaken: hoe het voor hen allemaal begon, welke bieren ze aanbieden en – als extra schuimlaagje – enkele opvallende wist-je-datjes. Schol!
  Brugge
 2. “Beleven en afzien maar vooral genieten”: vijf wandelaars starten in augustus aan hun 50ste Vierdaagse van de IJzer
  PREMIUM

  “Beleven en afzien maar vooral genieten”: vijf wandelaars starten in augustus aan hun 50ste Vierdaagse van de IJzer

  De Vierdaagse van de IJzer is een wandelevenement van Defensie met de steun van Koksijde, Nieuwpoort, Diksmuide, Ieper en Poperinge. Van 22 tot en met 25 augustus vindt de 50ste editie plaats. Vijf mannen waren er elk jaar bij en kijken al uit naar het gouden jubileum. Wat maakt de Vierdaagse zo bijzonder? Wij vroegen het aan Ivan, Etienne en Jean-Pierre, alle drie uit de kustregio.
  Brugge