Volledig scherm
De twee beste teams. © rv

Brugs team stapelt 22 bierbakken op elkaar

Tijdens het Brugs kampioenschap bierbakken stapelen op het Walplein hebben een Brugs en een Fries team uit Nederland een ex-aequo van 22 bierbakken op elkaar kunnen zetten.

Daarmee wonnen ze het kampioenschap op zaterdag. Zowel op zaterdag als op zondag waren er wedstrijden met teams die een zo hoog mogelijke toren met bierbakken moesten vormen. Het is stilaan een traditie tijdens de Brugse kantdagen, die grotendeels wel met regen geplaagd werden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Bomenvriend’ weigert ouderlijk huis te verkopen, na dwangsommen van meer dan 300.000 euro: “Niet in staat om op straat te leven”

    ‘Bomen­vriend’ weigert ouderlijk huis te verkopen, na dwangsom­men van meer dan 300.000 euro: “Niet in staat om op straat te leven”

    Een jarenlange burenruzie in de Vondelstraat in Assebroek heeft vrijdagvoormiddag een zoveelste episode in de Brugse rechtbank beleefd. Hoofdrolspeler Alain De Coessemaeker (52) vecht de beslissing aan van de arbeidsrechtbank, die hem eind vorig jaar dwong zijn ouderlijke woning te verkopen. Met de opbrengst zou de bomenvriend de torenhoge dwangsommen kunnen betalen die zijn buren eisen.