Marc Christiaens en Joachim Meersseman van Hotel De Castillion.
Volledig scherm
Marc Christiaens en Joachim Meersseman van Hotel De Castillion. © RV

Brugs hotel wint Franse versie van ‘Met Vier in Bed’

BruggeHotel De Castillion in Brugge heeft op de Franse nationale tv-zender TF1 het programma ‘Bienvenue à l’hôtel’ gewonnen. Dat is de tegenhanger van ‘Met Vier in Bed’.

 1. Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsector in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrechtstreeks voor iets tussen
  PREMIUM
  Brugge

  Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsec­tor in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrecht­streeks voor iets tussen

  Na al het negatieve nieuws, dan toch een positieve noot om het jaar af te sluiten voor de Brugse hotelsector. Heritage, in het centrum van de historische stad, heeft zopas een vijfde ster binnengehaald. Het is nog maar het tweede vijfsterrenhotel in Brugge. “Dit is de kroon op het werk”, glundert hotelbaas Johan Creytens (54). “Dankzij de coronacrisis kon ik onze medewerkers overtuigen om ervoor te gaan.”
 2. “Blijf vanavond weg uit Brugge”: politie roept mensen op thuis te blijven na volkstoeloop richting lichtfestival
  Brugge

  “Blijf vanavond weg uit Brugge”: politie roept mensen op thuis te blijven na volkstoe­loop richting lichtfesti­val

  De politie van Brugge roept mensen op om deze avond niet meer naar Wintergloed - het lichtfestival van Brugge - te komen. Op de invalswegen naar het centrum staan lange files en ook in de binnenstad is het over de koppen lopen. “Het spektakel is nog tot 10 januari te bewonderen. We vragen de mensen om niet allemaal dit weekend te komen", zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).
 1. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg

 2. Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisquarantaine
  Play

  Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisqua­ran­tai­ne