Een 36-jarige man uit Brugge is in beroep veroordeeld tot twee jaar effectief
Volledig scherm
Een 36-jarige man uit Brugge is in beroep veroordeeld tot twee jaar effectief © Benny Proot

Bruggeling, mee verantwoordelijk voor drugsdood van jonge moeder, krijgt ook in beroep 2 jaar cel

BruggeEen 36-jarige man uit Brugge behoudt ook in beroep twee jaar effectieve celstraf. K.V. was, samen met twee anderen, verantwoordelijk voor een fatale overdosis van een jonge moeder. Zeven maanden na de dood van L.F. raakte K.V. overigens nog betrokken bij een steekpartij. Na een ruzie stak hij een schroevendraaier in de nek van een vriend.

  1. Toeristische regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”
    Brugge

    Toeristi­sche regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”

    Het Brugse Ommeland, tot voor de coronacrisis één van de snelst groeiende toeristische regio’s in onze provincie, gaat zich de komende zes jaar ontplooien als regio vol met verhalen, kastelen en abdijen. Met de nieuwe slogan ‘Zalig echt’ en een nieuwe huisstijl hoopt provinciebedrijf Westtoer de regio na een moeilijke periode weer aantrekkelijk te maken. “De toeristische activiteit is hier vorig jaar met de helft gedaald", zegt gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.