In dit pand in B-Park zullen straks de Brugse tests afgenomen worden. Mogelijk vinden er ook vaccinaties plaats.
Volledig scherm
In dit pand in B-Park zullen straks de Brugse tests afgenomen worden. Mogelijk vinden er ook vaccinaties plaats. © Jan Van Maele

Brugge verhuist test- én vaccinatiecentrum naar leegstaand winkelpand in B-Park: “Maar geen idee hoelang we hier zullen huren”

BruggeEen leegstaande winkelruimte in het B-Park aan de rand van Brugge zal vanaf september de nieuwe locatie worden van het testcentrum. Mogelijk verhuist ook het vaccinatiecentrum dan naar daar. Brugge wil de huidige locaties Daverlo en Boudewijnpark immers verlaten. “Of er nog veel gevaccineerd zal worden in het B-Park, hangt vooral van de hogere overheid af”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).

  1. Club Brugge-supporters reageren, de dag na de aankondiging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlander komt, is groot”
    PREMIUM

    Club Brug­ge-supporters reageren, de dag na de aankondi­ging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlan­der komt, is groot”

    Neen, dat hadden de Club-supporters niet zien aankomen. Dat hun favoriete voetbalploeg sinds dinsdag in de etalage staat, stond niet in de sterren geschreven. “Vooral de manier waarop heeft voor onrust gezorgd”, meent Hans Noyelle en met hem veel anderen met blauwzwart bloed. Waar liggen volgens hen de oorzaken? En heeft het stadiondossier een bepalende rol gespeeld?
    Brugge