Het Kaaidistrict in Brugge moet kwalitatiever worden. Daarvoor is een heel plan opgemaakt. Ook de veiligheid van de fietspaden wordt daarin bekeken.
Volledig scherm
Het Kaaidistrict in Brugge moet kwalitatiever worden. Daarvoor is een heel plan opgemaakt. Ook de veiligheid van de fietspaden wordt daarin bekeken. © BHT

Brugge krijgt één miljoen euro van Europa om woon- en handelsproject rond Kaaidistrict zo klimaatneutraal mogelijk te maken

BruggeBrugge haalde iets meer dan 1 miljoen euro aan Europese middelen binnen in het kader van duurzame stadsontwikkeling.

 1. Brugse SPACEBABYMADCHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesverklaring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”
  BRUGGE

  Brugse SPACEBABY­MAD­CHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesver­kla­ring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”

  De aanstekelijke beats, de heerlijke vocals en de catchy melodietjes zorgen ervoor dat SPACEBABYMADCHA – aka SBM – al een topper is binnen de Belgische hiphop- en alternative trapscene. En nu is er voor de Brugse Maya De Zutter (23) ook een plaats bij de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.
 2. RESTOTIP. Petite Aneth in Brugge: “Voor een minimale prijs heb je geproefd van sterrenniveau”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. Petite Aneth in Brugge: “Voor een minimale prijs heb je geproefd van sterrenni­veau”

  Het is inmiddels tien jaar geleden dat restaurant Aneth haar Michelinster, die ze drie jaar voordien had behaald, moest afgeven. Chef Paul Hendrickx gooide het over een andere boeg. Hij maakte van Aneth het toegankelijker Petite Aneth. Sindsdien is het restaurant bij veel Bruggelingen één van de favorietjes geworden. Onlangs nog stak de Brugse MNM-deejay Robin Keyaert zijn bewondering niet onder stoelen of banken.