Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Broers aangehouden na vondst 7 kilo drugs in woning in Sint-Kruis: straatwaarde 150.000 euro

Sint-KruisTwee broers uit Sint-Kruis en het liefje van één van hen zitten in de cel op verdenking van grootschalige drugshandel. Tijdens een huiszoeking in een rijwoning werd maar liefst zeven kilo aan allerhande drugs aangetroffen, alsook 30.000 euro cash. Vrijdag moet het trio voor de raadkamer komen. 

  1. MIJN STAD. Tweesterrenchef Filip Claeys uit Brugge: “Smedenstraat was vroeger dé commerciestraat, maar ze is helaas heel wat glans kwijt”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Tweester­ren­chef Filip Claeys uit Brugge: “Smeden­straat was vroeger dé commercie­straat, maar ze is helaas heel wat glans kwijt”

    Al meer dan tien jaar krijgt restaurant De Jonkman twee Michelinsterren toebedeeld. Een omweg waard, zo omschrijft de Franse culinaire gids de zaak van chef Filip Claeys. Je dineert in de verbouwde villa langs de Maalse Steenweg ook een beetje als bij een beste vriend. Zo joviaal en down-to-earth als Filip maken ze de chefs niet meer. “Ik ben een rasechte Club-supporter. Logisch dat mijn favoriete moment daarmee te maken heeft.”