De Oostkustpolder heeft een nieuw bestuur én een nieuwe dijkgraaf
Volledig scherm
De Oostkustpolder heeft een nieuw bestuur én een nieuwe dijkgraaf © RV


Johan Martens nieuwe dijkgraaf van Oostkustpolder: “Opdracht wordt steeds uitdagender door klimaatverandering”

Brugge/Knokke-Heist/Oostkamp/Beernem/Damme/MaldegemDe algemene vergadering van de Oostkustpolder heeft een nieuw bestuur en een nieuwe dijkgraaf verkozen. Het aantal bestuursleden is gereduceerd van elf tot negen en met Johan Martens, die in Oostkamp woont, is een nieuwe dijkgraaf aangeduid.

 1. Bruggelingen Gilles (24) en Joren (21) rijden straks 2.500 kilometer door de Sahara-woestijn met ‘zonnewagen’: “Unieke en onvergetelijke ervaring”
  Brugge

  Bruggelin­gen Gilles (24) en Joren (21) rijden straks 2.500 kilometer door de Sahara-woes­tijn met ‘zonnewagen’: “Unieke en onvergete­lij­ke ervaring”

  Gilles De Baets (24) en Joren Dumoulin (21) uit Brugge nemen volgende week deel aan de Solar Challenge Morocco, een wedstrijd voor wagens die aangedreven worden door zonne-energie. Samen met 18 andere ingenieursstudenten maken ze deel uit van het Agoria Solar Team van de KU Leuven. De Belgen zullen in vijf dagen 2.500 kilometer afleggen doorheen de Marokkaanse Sahara.
 2. Nieuw beurs- en congresgebouw wordt dit jaar nog in gebruik genomen: “En Bruggelingen zullen er klinken op 2022”
  Brugge

  Nieuw beurs- en congresge­bouw wordt dit jaar nog in gebruik genomen: “En Bruggelin­gen zullen er klinken op 2022”

  Het nieuwe beurs- en congrescentrum in Brugge krijgt steeds meer vorm. De werken zitten perfect op schema, waardoor het gebouw nog dit jaar officieel in gebruik kan genomen worden. De eerste congressen staan begin volgend jaar op de planning. “De interesse om beurzen en congressen te organiseren, is alleszins groot”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).