Bij Carrefour in B Park kan je nu ook oude kleding doneren aan de Kringloopwinkel.
Volledig scherm
Bij Carrefour in B Park kan je nu ook oude kleding doneren aan de Kringloopwinkel. © Benny Proot


Bruikbare kleding en schoenen over? Deponeer ze bij Carrefour: “Samenwerking met De Kringwinkel is heel logisch voor ons”

BruggeVlaamse primeur in Carrefour B-Park in Brugge: daar openen De Kringwinkel en de hypermarkt vandaag de eerste ‘circle-wall’. In dat geefpunt kan je - naast gebruikte batterijen, papier, lampen en plastic - nu ook herbruikbare kleding, schoenen, tafel- en bedlinnen doneren.

  1. De klokken van het Belfort moeten zwijgen en kuchen is verboden: EuroMillions houdt hoogst uitzonderlijk eenmalige trekking in Stadhuis van Brugge
    Brugge

    De klokken van het Belfort moeten zwijgen en kuchen is verboden: EuroMilli­ons houdt hoogst uitzonder­lijk eenmalige trekking in Stadhuis van Brugge

    Europese primeur voor de stad Brugge: EuroMillions houdt er op vrijdag 3 december een trekking voor een superpot van 130 miljoen euro. Nooit eerder verliet EuroMillions z'n hoogbeveiligde studio in het hoofdkantoor van La Française des Jeux in de buurt van Parijs. En dat gaat gepaard met stevige veiligheidsmaatregelen. “We moesten zelfs een stabiliteitsstudie van de gotische zaal van het Stadhuis laten uitvoeren”, zegt Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij.