Een eerdere foto van de bouwwerf van de nieuwe concertzaal voor Cactus aan de Bargeweg.
Volledig scherm
Een eerdere foto van de bouwwerf van de nieuwe concertzaal voor Cactus aan de Bargeweg. © Benny Proot

Bouwkost voor nieuwe Cactuszaal flink gestegen en dus nijpt het financieel: “Vlaanderen gaat 300.000 euro bijleggen, hopelijk de stad ook”

BruggeDe nieuwe concertzaal voor de vzw Cactus Music zou wel eens een financiële kater kunnen opleveren voor de vzw. Door de gestegen bouwkosten loopt het prijskaartje nu al flink op. 

  1. Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrowland voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequencies, dat is mijn droom”
    PREMIUM
    Brugge

    Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrow­land voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequen­cies, dat is mijn droom”

    Zo’n 10.000 mensen dansten er vorige zaterdag op los tijdens de set van Blue Neuville op Tomorrowland. De 28-jarige Bruggeling stond op The Library Stage, het podium dat de Belgische deejay Lost Frequencies mocht vullen met gasten en nieuw talent. Voor Bregt Vanneuville was dat een enorme eer. “Het motiveert me alleen maar, ik wil dit nog veel vaker kunnen doen.”