“We keken zo uit naar de herfstvakantie en ik denk dat ook de kinderen dat deden”, klinkt het bij het Boudewijn Seapark.
Volledig scherm
“We keken zo uit naar de herfstvakantie en ik denk dat ook de kinderen dat deden”, klinkt het bij het Boudewijn Seapark. © Benny Proot

Boudewijn Seapark blijft noodgedwongen dicht in herfstvakantie: “Oneerlijke concurrentie dat dierentuinen wél mogen openen”

BruggeHet Boudewijn Seapark in Brugge moet, net als andere pretparken in ons land, verplicht de deuren sluiten. Dat is voor het park de zoveelste opdoffer. “We keken uit naar de herfstvakantie, de laatste belangrijke week van het jaar”, zegt directeur Lars Van den Ham.

 1. Speciale eenheden moeten illegaal uit schip halen, advocaat haalt hard uit naar politie: “Als ze niet met geweld om kunnen, moeten ze andere stiel kiezen”
  Zeebrugge

  Speciale eenheden moeten illegaal uit schip halen, advocaat haalt hard uit naar politie: “Als ze niet met geweld om kunnen, moeten ze andere stiel kiezen”

  Een Algerijnse transmigrant riskeert 18 maanden cel, omdat hij afgelopen zomer de haven van Zeebrugge op stelten zette. A.A. verschanste zich op een schip en bedreigde volgens het parket agenten met onder meer een hakbijl. Speciale eenheden moesten hem naar het vasteland halen. Zijn advocaat wil hem echter vrijgesproken zien en haalde hard uit naar de politie.
 2. “Dit is de laatste reddingsboei voor twee nieuwe Brugse voetbalstadions”: stad gaat aan tafel zitten met procederende partijen
  PREMIUM
  Brugge

  “Dit is de laatste reddings­boei voor twee nieuwe Brugse voetbalsta­di­ons”: stad gaat aan tafel zitten met procederen­de partijen

  Het lijkt de zet van de laatste kans voor Club en Cercle Brugge. De Vlaamse regering heeft het nieuwe gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor een voetbalstadion en bedrijventerrein langs de Blankenbergse Steenweg goedgekeurd. Eerder had de Raad van State het plan afgekeurd, waardoor Cercle én Club hun toekomstplannen in rook zagen opgaan.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland