Volledig scherm
Door het ongeval was de linkerrijstrook richting Brugge versperd voor het verkeer. © JVM

Botsing op E403 zorgt voor file: bestuurders komen met de schrik vrij

Op de E403 in Brugge vond maandagmorgen een kop-staartbotsing plaats tussen twee wagens. Het ongeval zorgde vooral voor verkeershinder. Niemand raakte gewond.

De botsing vond even voor 9 uur plaats in de richting van Brugge, net voor de verkeerswisselaar E40/E403. De linkerrijstrook was door het ongeval versperd voor het verkeer. Daardoor ontstond al snel enkele kilometers file tot in Ruddervoorde. De twee betrokken bestuurders kwamen gelukkig met de schrik vrij. Hun wagens werden getakeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Bomenvriend’ weigert ouderlijk huis te verkopen, na dwangsommen van meer dan 300.000 euro: “Niet in staat om op straat te leven”

    ‘Bomen­vriend’ weigert ouderlijk huis te verkopen, na dwangsom­men van meer dan 300.000 euro: “Niet in staat om op straat te leven”

    Een jarenlange burenruzie in de Vondelstraat in Assebroek heeft vrijdagvoormiddag een zoveelste episode in de Brugse rechtbank beleefd. Hoofdrolspeler Alain De Coessemaeker (52) vecht de beslissing aan van de arbeidsrechtbank, die hem eind vorig jaar dwong zijn ouderlijke woning te verkopen. Met de opbrengst zou de bomenvriend de torenhoge dwangsommen kunnen betalen die zijn buren eisen.