Clinton Mata en Emmanuel Dennis. Mata zat achter het stuur, Dennis was mee als passagier.
Volledig scherm
Clinton Mata en Emmanuel Dennis. Mata zat achter het stuur, Dennis was mee als passagier. © Photo News

Boete voor Clubspeler Mata, die samen met Dennis wordt tegengehouden in Porsche: “Plots ging het alleen nog over die twee doelpunten tegen Real Madrid”

BruggeClub Brugge-verdediger Clinton Mata is in de Brugse politierechtbank veroordeeld tot 400 euro boete, omdat hij met zijn Porsche te snel heeft gereden én zijn voorste zijruiten getint zijn. Nog aanwezig in de wagen: ploegmakker Emmanuel Dennis. Mata’s advocaat betwistte beide feiten. “Mijn cliënt vroeg of de agenten hem hadden tegengehouden om over voetbal te praten. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten”, klonk het. 

 1. Tweeënhalf jaar na scheepsramp brengt rapport duidelijkheid: tragische samenloop van omstandigheden kostte Kurt (48) en Roger (60) het leven
  PREMIUM
  Kust

  Tweeënhalf jaar na scheeps­ramp brengt rapport duidelijk­heid: tragische samenloop van omstandig­he­den kostte Kurt (48) en Roger (60) het leven

  Een te grote hoeveelheid stenen in de visnetten: dat zorgde ervoor dat het Zeebrugse vissersschip Z.19 Sonja eind augustus 2018 kapseisde voor de Engelse kust. Dat staat in het rapport van het Federale Onderzoeksorgaan voor Scheepsongevallen. Schipper Kurt Slabinck (48) en visser Roger Zoete (60) overleefden de scheepsramp niet. Volgens het rapport droegen ze geen reddingsvest. Drie andere schippers konden op de nipper gered worden.
 1. LIVE: Inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris
  Play

  LIVE: Inaugura­tie van Joe Biden en Kamala Harris

 2. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje