Myriam De Keyser in haar appartement, waarvan de muren zwartgeblakerd zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Myriam De Keyser in haar appartement, waarvan de muren zwartgeblakerd zijn. © Benny Proot

Bewoonster uitgebrande flat mag voorlopig in haar huurhuis blijven: “Maar mijn droom ligt wel aan diggelen”

Een dag nadat een zware brand haar net gerenoveerde appartement langs de Potterierei vernielde, heeft Myriam De Keyser (67) een oplossing gevonden voor de komende maanden. De vrouw kan alsnog in haar huurhuis blijven. “Wellicht zal dat nog lange tijd zo zijn. Ik ben in mijn flat geweest en het is een ravage", zucht Myriam. 

0 reacties

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.