Betonmixer in de gracht langs Lodewijk Coiseaukaai
Volledig scherm
Betonmixer in de gracht langs Lodewijk Coiseaukaai © Jan Van Maele

Betonmixer van 44 ton belandt in gracht in Brugge

Langs de Lodewijk Coiseaukaai in Brugge gebeurde vrijdagmiddag een ongeval met een betonmixer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De coronacijfers in Brugge van vrijdag 25 september

  De coronacij­fers in Brugge van vrijdag 25 september

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Brugge minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 100. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Brugge komt dat getal nu op 84 te liggen. Brugge heeft daarmee meer dan 50 gevallen en daarom overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 3 en krijgt ze een rode kleur. De stad zal terechtkomen in het volgende en hoogste alarm niveau wanneer ze meer dan 100 gevallen hebben. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Quatre Mains wordt Quatre Vins: “Je kan nog steeds gerechtjes delen, maar we doen niet klakkeloos hetzelfde”
  PREMIUM

  Quatre Mains wordt Quatre Vins: “Je kan nog steeds gerechtjes delen, maar we doen niet klakkeloos hetzelfde”

  De opvolger van Quatre Mains, het populaire Brugse foodsharingrestaurant dat tijdens de lockdown de deuren sloot, heet Quatre Vins. “De vroegere uitbaters hebben zelf aan ons gevraagd of we wilden overnemen”, vertelt de nieuwe gastvrouw Maxinne Lingier (29). Je kan er nog steeds gerechtjes delen, al pakken Maxinne en haar Olivier het toch net iets anders aan.
 3. De coronacijfers in Brugge van zaterdag 26 september

  De coronacij­fers in Brugge van zaterdag 26 september

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Brugge, op één dag 12 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 108. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Brugge op 91 te liggen. Omdat Brugge meer dan 50 gevallen heeft, overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 3. Als het aantal gevallen zou stijgen tot boven de 100, zal de stad terechtkomen in het volgende en hoogste alarm niveau. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.