Volledig scherm
PREMIUM
Bernd Storck: "Ik merkte na de match tegen Antwerp dat de supporters er nog altijd in geloven." © Photo News

Bernd Storck (Cercle Brugge) met selectiezorgen tegen RSC Anderlecht: “Druk ligt even hoog bij hen als bij ons”

Nog acht finales, en in de eerste daarvan krijgt Cercle Brugge zondag een Anderlecht voorgeschoteld, dat evenzeer het mes op de keel voelt. “Ik kijk alleen naar mijn team, daar heb ik al problemen genoeg mee want er zit een virus in onze kleedkamer”, zucht Bernd Storck.

Hoe Storck straks Anderlecht zal kunnen aanpakken, hangt in hoge mate af van wie uiteindelijk fit en genezen geraakt. Het begon met Biancone, die vorige zondag ziek uitviel in de uren voor de wedstrijd tegen Antwerp. Vervolgens werd ook Dekuyper ziek, nadien de pas aangeworven doelman Moser en gisteren konden zowel Panzo, Cassaert als Hotic niet trainen. En speelde de maag van de genezen Biancone plots ook weer op. Maar vooral het uitvallen van Panzo baart Storck zorgen. De Engelse belofteninternational is zowat zijn enige optie voor de linksbackpositie.

 1. Cercle Brugge houdt familiedag voor zieke doelman en Stichting Me To You: “De fans zijn een enorme steun voor hem”

  Cercle Brugge houdt familiedag voor zieke doelman en Stichting Me To You: “De fans zijn een enorme steun voor hem”

  Cercle Brugge organiseert zaterdag een familiedag ten voordele van doelman Miguel Van Damme en de Stichting Me To You. Enkele ouders van jeugdspelers zetten hun schouders onder het initiatief en bieden de hele dag animatie aan. Alle inkomsten gaan integraal naar het goede doel. Als zijn gezondheid het toelaat, zal ook Van Damme zelf aanwezig zijn. “Momenteel gaat alles goed”, zegt hij.
 2. De héle binnenstad lijkt open te liggen: hier vind je een handig overzicht van de werken in Brugge
  PREMIUM

  De héle binnenstad lijkt open te liggen: hier vind je een handig overzicht van de werken in Brugge

  File aan de Gentpoort, omdat de Katelijnepoort niet toegankelijk is. Laveren tussen de modder op de Burg. Werken op de Vismarkt. Het centrum van Brugge is deze maand een echte bouwwerf. Hoe dat komt? “We voeren de werken nu uit, net voor het drukke toeristische seizoen herbegint”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open Vld). Wij maakten een handig overzicht.