Een sfeerbeeld van Benenwerk in Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Een sfeerbeeld van Benenwerk in Brugge. © Benny Proot

Benenwerk met duizenden bezoekers net niet onder de voet gelopen: “Dit wordt meer en meer festival van de Brugse jeugd”

BruggeIn Brugge is het stadsfestival Moods! zaterdagavond geëindigd met het dansevenement Benenwerk. De stad werd net niet onder de voet gelopen door duizenden liefhebbers van ballroom, house en motownmuziek. En wat opviel: Benenwerk wordt meer en meer een jongerenfestival en daar speelt de organisatie op in.

  1. Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercruises starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”
    PREMIUM
    Zeebrugge

    Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercrui­ses starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”

    Het imposante cruiseschip Virtuosa van de Italiaanse rederij MSC ligt maandag voor het eerst aangemeerd in de haven van Zeebrugge. De ‘maiden call’ betekent de voorbode van een hele reeks wintercruises van zeven nachten die in Zeebrugge halt houden. Met 10 restaurants, 21 bars, 5 zwembaden, een lengte van 3 voetbalvelden groot en een promenade van 112 meter lang is het één van de paradepaardjes van MSC.