De grote vangst die de politie deed tijdens huiszoekingen bij de bende.
Volledig scherm
De grote vangst die de politie deed tijdens huiszoekingen bij de bende. © rv

Bende riskeert tot 4 jaar cel voor verkoop van tientallen kilo's cannabis: "Bij huiszoekingen werden onder meer 7 paar Louboutins aangetroffen”

Brugge/GentEen 23-jarige Gentenaar riskeert 4 jaar cel voor de verkoop van tientallen kilo’s cannabis in Brugge. Met z’n handeltje zou D.D. volgens het parket liefst 419.000 euro omzet gedraaid hebben. Tijdens een huiszoeking bij de man werden vorig jaar tal van luxegoederen aangetroffen, waaronder zeven paar Louboutins en een dure Rolex.

  1. Hij roerde in de potten van Hertog Jan, maar koos voor zijn gezin: Koen (38) van hogeschool Howest is de beste grootkeukenkok van België
    PREMIUM
    Brugge

    Hij roerde in de potten van Hertog Jan, maar koos voor zijn gezin: Koen (38) van hogeschool Howest is de beste grootkeu­ken­kok van België

    Elke dag kookt Bruggeling Koen Philips (38) in hogeschool Howest in Brugge voor bijna 400 hogeschoolstudenten. Geen junkfood, maar telkens twee verschillende soorten soep, een vers hoofdgerecht en een dessert. Dat hij lekker eten maakt, wisten de studenten al langer, maar vanaf nu mag Philips zich ook officieel de beste grootkeukenkok van België noemen. “Ik experimenteer wel eens met sushi of iets Thais, en dat had de jury niet verwacht van een grootkeukenkok.”