De wagen was na de klap rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
De wagen was na de klap rijp voor de schroothoop. © Jan Van Maele

Automobilist knalt tegen boom langs Zeeweg, takken vallen tot op pechstrook E40

Sint-AndriesOp de Zeeweg in Sint-Andries is maandagavond een bestuurder met zijn wagen tegen een boom gebotst.

 1. Waar is de échte Ohana Pokébowls? Brugse en Oostendse zaak liggen in de clinch: “We hebben alvast een advocaat genomen”
  PREMIUM
  Brugge/Oostende

  Waar is de échte Ohana Pokébowls? Brugse en Oostendse zaak liggen in de clinch: “We hebben alvast een advocaat genomen”

  In de Vlamingstraat in Brugge opent vrijdag Ohana Pokébowls. Het is een concept van Lal Stanikzai, een Londenaar die in Oostende woont. In de stad aan zee lachen ze groen met het initiatief. Want laat daar al sinds 2019 een pokébowlzaak zijn die... Ohana heet. Twee ex-werknemers starten nu het etablissement in Brugge op. “We doen niets verkeerd", zweert Lal. Maar daar nemen ze in Oostende geen vrede mee.
 2. Kinepolis Brugge maakt zich op voor heropening: “Dat mensen weer popcorn kunnen bestellen, maakt dag en nacht verschil”
  Brugge

  Kinepolis Brugge maakt zich op voor heropening: “Dat mensen weer popcorn kunnen bestellen, maakt dag en nacht verschil”

  Filmliefhebbers maken zich klaar voor de grote heropening van de cinema’s in Vlaanderen. In Kinepolis Brugge vonden dinsdag de laatste voorbereidingen plaats voor de grote opening op woensdag. Ramen werden gelapt, de shop bevoorraad en de looplijnen aangebracht. “Veel mensen hebben hiernaar verlangd. Dat merken we aan de reservaties”, zegt verantwoordelijke Ward Steeman.