Arnold Bruynooghe
Volledig scherm
Arnold Bruynooghe © Vlaams Belang

Arnold Bruynooghe maakt comeback voor Vlaams Belang in Brugse gemeenteraad

BruggeOp de gemeenteraad van januari zal gewezen gemeenteraadslid Arnold Bruynooghe als eerste opvolger Sandra De Schuyter opvolgen. De Schuyter neemt ontslag omwille van persoonlijke redenen, maar verlaat de partij niet.

  1. Archeologen halen nu al 1.000 (!) skeletten uit de grond aan Onze-Lieve-Vrouwekerk: “Het is een gelukkig toeval dat ons enorm veel info biedt over hoe het leven hier vroeger was”
    Brugge

    Archeolo­gen halen nu al 1.000 (!) skeletten uit de grond aan On­ze-Lie­ve-Vrouwekerk: “Het is een gelukkig toeval dat ons enorm veel info biedt over hoe het leven hier vroeger was”

    De archeologische opgravingen aan de Onze-Lieve-Vrouwkerk, en meer bepaald aan het kerkhof naast de kerk, hebben nu al 1.000 skeletten opgeleverd. Ze worden allemaal minutieus uit de grond gehaald voor verder onderzoek. Door de opgravingen liggen de werken aan de naburige Mariabrug al maanden stil. “We wisten dat we hier skeletten zouden vinden, maar zó veel hadden we er niet verwacht”, zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock.