Volledig scherm
Ann Van Damme © rv

Ann Van Damme viert 35 jaar als schoonheidsspecialiste in Ezelstraat

Instituut Ann Van Damme in de Ezelstraat in Brugge is 35 jaar jong. Dat heeft de schoonheidsspecialiste gevierd met een volledige vernieuwing van haar zaak.

Ann Van Damme begon 35 jaar geleden, toen nog als 21-jarige in Brugge. “Ondertussen heb ik drie fulltime medewerkers in dienst. We bieden onze klanten een totaalpakket aan verzorgingen aan. We staan het meest bekend voor onze gelaatsverzorgingen en sinds kort ook huidanalyse. Maar ook voor andere verzorgingen en behandelingen zoals permanente make-up of definitieve ontharing kan je hier terecht”, vertelt de zaakvoerster. De zaak werd opgefrist en ziet er aantrekkelijk uit. Volgens Ann Van Damme geeft dat het team een nieuwe boost. “We deden al ons uiterste best en doen er nu nog een schepje bovenop”, knipoogt ze. “De Ezelstraat is een geweldige straat om een zaak te hebben. Ik hoop hier nog een hele tijd voort te kunnen doen.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 23 transmigranten per toeval aangetroffen in koelwagen in Zeebrugge: “Moeten er eerst doden vallen voor er iets verandert?”

    23 transmi­gran­ten per toeval aangetrof­fen in koelwagen in Zeebrugge: “Moeten er eerst doden vallen voor er iets verandert?”

    In de haven van Zeebrugge zijn donderdagvoormiddag 23 transmigranten gevonden in een koelwagen. Dat bevestigt de federale politie. “Niemand van de gevonden personen is in levensgevaar”, zegt een woordvoerster. West-Vlaams gouverneur Carl Deacluwé ijvert voor extra maatregelen. “Moeten er eerst doden vallen? We zijn op enkele dagen tijd twee keer door het oog van de naald gekropen. Er moeten veranderingen komen”, zegt Decaluwé.
  2. Brugs dorpsschooltje dringend op zoek naar twee extra leerlingen, ondanks hulp van Gert en James: “Willen verplichte sluiting absoluut vermijden”

    Brugs dorps­school­tje dringend op zoek naar twee extra leerlingen, ondanks hulp van Gert en James: “Willen verplichte sluiting absoluut vermijden”

    “Dit is zo’n goed en familiaal schooltje. Het zou enorm jammer zijn als het zou verdwijnen. Geloof ons: je kind is hier in fantastische handen.” De ouders van de kleuters van de Lisblomme in Zwankendamme hopen op een klein mirakel. Uiterlijk tegen 1 februari moet de directie voor volgend schooljaar twee extra kleuters vinden. Gebeurt dat niet, verdwijnt het dorpsschooltje onherroepelijk.