Angelo Van Loo uit Brugge onderging een harttransplantatie
Volledig scherm
Angelo Van Loo uit Brugge onderging een harttransplantatie © Benny Proot

Angelo (35) is weer thuis na harttransplantatie: “Precies alsof ik de coronaregels weer moet volgen. Alleen is dat deze keer met plezier”

AssebroekAngelo Van Loo (35) is ruim twee weken na zijn harttransplantatie weer thuis in Assebroek (Brugge). De broer van ex-profvoetballer Anthony (33) is nog moe, maar met zijn nieuwe hart gaat alles uitstekend. “Volgens de dokters kan het eigenlijk niet beter gaan. Ik moet nog voorzichtig zijn, maar het is heel prettig om terug thuis te zijn”, zegt hij.

  1. Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerkazerne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”
    PREMIUM
    Brugge

    Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerka­zer­ne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”

    “Een goede zaak voor de hele straat, die al enkele jaren aan een echte revival bezig is.” Chocolatier Jan Spegelaere juicht de eerste nieuwkomer in het woon- en handelcomplex op de plek van de vroegere Weylerkazerne toe. Kottee Kaffee verliet haar huurpand in de Korte Zilverstraat voor een kooppand in de Ezelstraat. “De klanten vinden moeiteloos hun weg naar hier”, glunderen Christine Geenens en Sophie Teerlinck.