Onder meer de fietskluis in de Karel De Stoutelaan zal verhuizen.
Volledig scherm
Onder meer de fietskluis in de Karel De Stoutelaan zal verhuizen. © BHT

Amper gebruikte fietskluizen krijgen nieuwe plaats dichtbij Graaf Visartpark

BruggeOp vraag van raadslid Sandrine De Crom (Open Vld) krijgen de twee fietskluizen in de Karel De Stoutelaan en de Keizer Karelstraat een andere plek.

 1. Jonge Vietnamezen riskeren tot vier jaar cel na dood van 39 landgenoten in koelwagen vanuit Zeebrugge: “Zelfs na het fatale transport bleef hij met mensensmokkel bezig”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Jonge Vietname­zen riskeren tot vier jaar cel na dood van 39 landgeno­ten in koelwagen vanuit Zeebrugge: “Zelfs na het fatale transport bleef hij met mensensmok­kel bezig”

  In de zaak van de 39 dode Vietnamese migranten, die in een vanuit Zeebrugge vertrokken koelwagen werden gevonden, hebben een 21-jarige en een 25-jarige Vietnamees zich maandag voor de Brugse rechtbank moeten verantwoorden. Voor hun rol in de mensensmokkelbende vroeg het federaal parket respectievelijk drie en vier jaar effectieve gevangenisstraf.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.