De Krakelebrug is onderbroken
Volledig scherm
PREMIUM
De Krakelebrug is onderbroken © Benny Proot

Alwéér brugge(n)miserie nu ook Krakelebrug dienst weigert: “Een tussenoplossing zoals de tijdelijke Kruispoortbrug? Ja, maar...”

BruggeHet ziet er niet naar uit dat de Krakelebrug nog voor het einde van dit jaar hersteld zal zijn na een aanvaring door een schip eind vorige week. Daarmee kent de bruggenmiserie in Brugge een nieuwe aflevering in een nooit eindigende soap. Want hoe zit het tegenwoordig met de nieuwe Kruispoortbrug? En de Steenbruggebrug? En de Dampoortbrug?

  1. Loop eens met een pakje friet op je borst: Bruggeling ontwerpt na T-shirts ook sweaters en hoodies in teken van onze Belgische lekkernij
    PREMIUM
    Brugge

    Loop eens met een pakje friet op je borst: Bruggeling ontwerpt na T-shirts ook sweaters en hoodies in teken van onze Belgische lekkernij

    Een pakje friet met mayonaise, bitterballen of een curryworst special: je kan het sinds kort niet alleen in de frituur bestellen, er bestaat ook een kledinglijn van. Bruggeling Thomas Devreese (31) kwam een jaar geleden op het simpele idee, maar ziet het succes dag na dag toenemen. “Ik vond dat er al teveel schreeuwlelijke kleren met frieten bestonden.”