Mos Brugge uitgebaat door Hélène Lawaisse en Tom De Backer
Volledig scherm
Mos Brugge uitgebaat door Hélène Lawaisse en Tom De Backer © Benny Proot

Alleen maar Belgische natuurproducten in MOS, de nieuwe lifestyleshop van Hélène (43): “De keuze voor een pand in de Ezelstraat is heel bewust”

BruggeIn het begin van de Ezelstraat, voor wie de stad uitkomt, heeft Hélène Lawaisse (43) zopas MOS geopend, een healthy lifestyleshop. Ze verkoop natuurlijke producten uit België voor gelaat en lichaam.

  1. “Brugge moet voorbeeld stellen tegen nalatige nutsmaatschappijen die putjes niet naar behoren herstellen”: onder meer in pas heraangelegde Katelijnestraat is ‘probleem’ zichtbaar
    PREMIUM
    Brugge

    “Brugge moet voorbeeld stellen tegen nalatige nutsmaat­schap­pij­en die putjes niet naar behoren herstellen”: onder meer in pas heraange­leg­de Katelijne­straat is ‘probleem’ zichtbaar

    Pas heraangelegd, maar in de Katelijnestraat zijn alweer enkele kasseien verdwenen, omdat nutsmaatschappijen aansluitingen moesten doen. Het zit raadslid Pol Van Den Driessche (N-VA) hoog: hij wil dat de stad Brugge bedrijven als Fluvius of Proximus harder aanpakt als ze na kleine werkzaamheden de straat niet naar behoren herstellen. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.