Ondersteunend beeld.
Volledig scherm
Ondersteunend beeld. © Wouter Spillebeen

Alfa Romeo-rijder slaat met 200 per uur op de vlucht bij controle en wordt na meer dan 50 kilometer klemgereden in Melle

Inspecteurs van de lokale en de federale politie hebben vrijdag op de E40 in Melle een bestuurder ingerekend na een 50 kilometer lange achtervolging. De verdachte was in het West-Vlaamse Ingelmunster op de vlucht geslagen bij een controle van de lokale politie. Ook twee passagiers werden gearresteerd. 

0 reacties

  1. Ondanks minder goede weer werd Sint-Kruis Kermis een voltreffer: “Dankzij ons gevarieerd programma lokken we altijd veel volk”
    PREMIUM
    Brugge

    Ondanks minder goede weer werd Sint-Kruis Kermis een voltreffer: “Dankzij ons gevarieerd programma lokken we altijd veel volk”

    Zaterdag waren de regenbuien een spelbreker tijdens de rommelmarkt op Sint-Kruis Kermis maar zondag bleef het gelukkig droog en daardoor kwam opnieuw een pak volk naar de Moerkerksesteenweg. Séraphin Boúúaert, voorzitter van het Feestkomité Sint-Kruis, is een tevreden man: “Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand maar dankzij ons gevarieerd programma slagen we er toch steeds in om bezoekers te overtuigen naar ons evenement af te zakken.”