in het stadhuis van Brugge vond de loting voor de jury van het hof van assisen plaats
Volledig scherm
in het stadhuis van Brugge vond de loting voor de jury van het hof van assisen plaats © Benny Proot

9 en 0 zijn twee belangrijke cijfers voor Bruggelingen, maar waarom?

BruggeBurgemeester Dirk De fauw (CD&V) en schepenen Ann Soete (Open Vld Plus) en Mathijs Goderis (sp.a) hebben maandag de loting gedaan van de kandidaat-gezworenen. Daaruit kwamen twee getallen: 9 en 0.

 1. Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinnetjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadigers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootouders durven gaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinne­tjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadi­gers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootou­ders durven gaan”

  “Mijn tweeling was in fout, maar had een gewone uitbrander niet volstaan?” De 16-jarige dochters van Katrien Cattoor (48) kregen vorige week meteen een corona-pv onder de neus geduwd, omdat ze met drie vriendinnen in een park in Brugge zaten te keuvelen. De moeder noemt de beslissing van de politie absurd. “Zeker als ik de taferelen van afgelopen weekend zie of de overvolle bussen op weg naar school. De jongeren hebben het toch al moeilijk genoeg?”, vraagt ze zich af.
 1. Buurtbus rijdt weer in Zeeland
  Play

  Buurtbus rijdt weer in Zeeland

 2. Liane den Haan: We willen geen land vol windturbines
  Play

  Liane den Haan: We willen geen land vol windturbi­nes