De man werd onwel in de Carmersstraat.
Volledig scherm
De man werd onwel in de Carmersstraat. © Jan Van Maele

72-jarige man wordt onwel op straat en overlijdt

BruggeIn de Carmersstraat in het centrum van Brugge is donderdagavond een 72-jarige man op het voetpad onwel geworden en overleden.

 1. Opnieuw transmigranten uit container gered in Zeebrugge na noodoproep: “Ernstige financiële gevolgen voor de haven”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Opnieuw transmi­gran­ten uit container gered in Zeebrugge na noodoproep: “Ernstige financiële gevolgen voor de haven”

  In de haven van Zeebrugge zijn maandag opnieuw acht transmigranten uit een container gered. “Uit de noodoproep konden we afleiden dat twee mensen bijna bewusteloos waren", zegt procureur Frank Demeester. Het is al de vierde keer in een tweetal weken dat er in Zeebrugge dergelijke reddingsactie op poten moest gezet worden. “Ze gaan telkens op dezelfde manier te werk.”
 2. Hier komen straks 143 vrachtwagens per dag steenbrokken dumpen: provincie geeft - tegen alle verwachtingen in - vergunning aan betonbedrijf
  Brugge

  Hier komen straks 143 vrachtwa­gens per dag steenbrok­ken dumpen: provincie geeft - tegen alle verwachtin­gen in - vergunning aan betonbe­drijf

  Tegen alle verwachtingen in heeft de provincie een vergunning verleend voor een nieuwe vestiging van de betoncentrale Top-Mix in de achterhaven van Zeebrugge. De aanvraag stootte eerder al op protest van de stad en de vzw Groen. “Hier elke dag 143 vrachtwagens zien toekomen nabij onze rustige polderdorpen is gewoon geen goed idee", vindt schepen Franky Demon. De stad stapt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
 1. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!

 2. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader