Onder meer de winkel Paris Londres in de Brugse Steenstraat doet mee met de catwalk.
Volledig scherm
Onder meer de winkel Paris Londres in de Brugse Steenstraat doet mee met de catwalk. © RV

400 meter lange catwalk in Steenstraat tijdens Iedereen Klassiek: “En dans zeker ook mee op de Markt”

BruggeBrugge is op zaterdag 30 oktober opnieuw gaststad voor de hoogdag van de klassieke muziek: Iedereen Klassiek. Tijdens deze achtste editie lanceert Brugge een vierhonderd meter lange ‘urban catwalk’ in de Steenstraat, vanaf de Salvatorskathedraal tot aan de Markt.

  1. Gedaan met waarschuwen in Brugge... Meteen boete voor fietsers en bromfietsers die regels niet respecteren: “Wie jonger is dan 16, sturen we naar de verkeersklas”
    PREMIUM
    Brugge

    Gedaan met waarschu­wen in Brugge... Meteen boete voor fietsers en bromfiet­sers die regels niet respecte­ren: “Wie jonger is dan 16, sturen we naar de verkeers­klas”

    Meteen een boete voor wie ouder is dan 16 jaar. En wie jonger is, krijgt een uitnodiging voor de verkeersklas. Er móét namelijk iets veranderen, vinden burgemeester Dirk De fauw (CD&V) en korpschef Dirk Van Nuffel, want te veel (brom)fietsers zijn niet in orde. Daarom hield de politie vrijdag een grootschalige controle in Brugge-centrum. Bij maaltijdbezorgers en scholieren onder andere. Al kon niet iedereen de controle appreciëren. Zo toonde een 13-jarige prompt zijn middelvinger...