Het Sint-Lodewijkscollege langs de Gistelse Steenweg in Brugge.
Volledig scherm
Het Sint-Lodewijkscollege langs de Gistelse Steenweg in Brugge. © Benny Proot

32 leerlingen van Brugse basisschool in quarantaine nadat leerling positief test voor coronavirus

32 leerlingen van het vierde leerjaar van basisschool Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries bij Brugge moeten verplicht twee weken in quarantaine. Eén van de leerlingen testte positief op het coronavirus. Het is al het tweede geval in een Brugse school op enkele dagen tijd.

  1. Matthieu Bonne (28) is nu echt een ‘mirakelman’: hij slaagt in opzet om 8 triatlons af te leggen in 8 dagen tijd op 8 Canarische Eilanden: “De zwaarste inspanning die ik ooit heb gedaan”
    PREMIUM
    Brugge/Bredene

    Matthieu Bonne (28) is nu echt een ‘mirakelman’: hij slaagt in opzet om 8 triatlons af te leggen in 8 dagen tijd op 8 Canarische Eilanden: “De zwaarste inspanning die ik ooit heb gedaan”

    “Het is zot, echt zot.” Nog geen dag nadat hij zijn laatste triatlon aflegde op het magische eiland La Graciosa, het kleinste van alle Canarische eilanden, moet Matthieu Bonne (28) bekomen van zijn stunt. Want wat Matthieu van plan was, had nog niemand hem ooit voorgedaan: 30,88 kilometer zwemmen, 1.441,6 kilometer fietsen en 337,56 kilometer lopen en dat op 8 dagen tijd op de 8 eilanden. “Ik had maximaal drie uur nachtrust en kreeg meermaals hallucinaties door de vermoeidheid.”