Queen's Tower: het nieuwe, moderne flatgebouw dat straks langs de Koningin Astridlaan moet verrijzen.
Volledig scherm
Queen's Tower: het nieuwe, moderne flatgebouw dat straks langs de Koningin Astridlaan moet verrijzen. © RV

25 meter hoog, een geweldig zicht op de Brugse binnenstad en een duurste flat van één miljoen euro: maak kennis met Queen’s Tower

BruggeEen nieuw appartementsgebouw van 25 meter of 8 verdiepingen hoog, terrasoppervlaktes tot 150 vierkante meter, een indrukwekkende moderne architectuur én een uitzonderlijk vergezicht op de Brugse binnenstad: dat moet de nieuwe Queen’s Tower worden. Projectontwikkelaar Danneels doet het imposant staaltje hoogbouw straks in de Koningin Astridlaan uit de grond verrijzen.

  1. Kijk binnen in de Gentpoort, waar de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog Brugge verlieten, en nu de nieuwe thuis van de Brugse gidsen: “Dit is een droomlocatie voor ons”
    PREMIUM
    Brugge

    Kijk binnen in de Gentpoort, waar de Duitsers in de Tweede Wereldoor­log Brugge verlieten, en nu de nieuwe thuis van de Brugse gidsen: “Dit is een droomloca­tie voor ons”

    De Koninklijke Brugse Gidsenbond heeft een nieuwe thuis. Sinds de Gentpoort vorig jaar niet langer als museum dient in Brugge, kregen de gidsenverenigingen de toezegging om er hun uitvalsbasis van te maken. De historische poort, waar ooit terechtstellingen voltrokken werden, heeft zo een nieuwe toekomst. “Er waren toch wat aanpassingen nodig”, zegt voorzitter Diederik Naeyaert. Kijk mee binnen in dit historische en nog weinig gekende pand in Brugge.