Door de enorme klap werd de boom ontworteld.
Volledig scherm
Door de enorme klap werd de boom ontworteld. © Mathias Mariën

21-jarige is 15 dagen rijbewijs kwijt na zware crash tegen boom. “Vier vrienden zijn buiten levensgevaar”

De 21-jarige bestuurder die zondagavond langs de Moerkerksesteenweg in Brugge een zwaar ongeval veroorzaakte, is voor 15 dagen zijn rijbewijs kwijt. Dat bevestigt het parket van Brugge. De vier inzittenden zijn ondertussen buiten levensgevaar. “Het belangrijkste is dat de jongens nu snel en spoedig herstellen”, zegt de moeder van de bestuurder, een voetballer in provinciale.

0 reacties

 1. IN BEELD. Herbeleef de Heilig Bloedprocessie door de ogen van onze fotograaf
  Brugge

  IN BEELD. Herbeleef de Heilig Bloedpro­ces­sie door de ogen van onze fotograaf

  Het was geleden van mei 2019, maar donderdag trok eindelijk opnieuw de processie van het Heilig Bloed door Brugge. 1.700 acteurs, mét een meisje als kindje Jezus, gingen voorop. Alle zitplaatsen waren uitverkocht, tienduizenden mensen stonden langs het parcours en er was zelfs een klein zonnetje. Brugge beleefde zijn Schoonste Dag en onze fotograaf was er de hele dag bij en kwam thuis met volgende fotoreeks.
 2. 45 werknemers van metaalbedrijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkinderen: “We zijn fel aangegrepen door het verhaal van een collega”
  PREMIUM
  Brugge

  45 werknemers van metaalbe­drijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkin­de­ren: “We zijn fel aangegre­pen door het verhaal van een collega”

  45 werknemers van het Brugse metaalbedrijf Dana Belgium zullen in de Franse Alpen fietsen voor een goed doel: vzw Sterrenkinderen. Die plaatst het verdriet van mensen die een ongeboren kindje verliezen centraal. Jan en Imar, beiden 64 jaar, fietsen zelfs van Brugge tot aan de bergen. “We zullen afzien, maar het is niks vergeleken met de pijn die andere mensen voelen.”