MPI De Kaproenen is dicht door coronabesmettingen.
Volledig scherm
MPI De Kaproenen is dicht door coronabesmettingen. © Benny Proot

200 leerlingen en 60 leerkrachten van MPI De Kaproenen in quarantaine na coronabesmettingen: “Nu snel ingrijpen om erger te voorkomen”

BruggeDe twee vestigingen van de school MPI De Kaproenen in Brugge zijn dinsdag gesloten na een aantal positieve coronagevallen. “De kinderen hebben veel contact met elkaar en daarom is het beter om nu in te grijpen”, zegt woordvoerster Greet Verleye.

 1. IN BEELD. Zo adembenemend mooi was de passage van honderden exclusieve oldtimers in Brugge
  Brugge

  IN BEELD. Zo adembene­mend mooi was de passage van honderden exclusieve oldtimers in Brugge

  De passage van de Zoute Rally door Brugge zorgde vrijdag voor heel wat lovende commentaren. Organisatie, deelnemers en stadsbestuur: allemaal waren ze onder de indruk van de combinatie tussen de oldtimers en de historische binnenstad. Ook Gert Verhulst en Marc Coucke waren dat. Wij waren van de partij. Voor wie er niet bij kon zijn, geniet van deze foto’s en herbeleef de passage van de historische wagens door Brugge.
 2. Toeristische regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”
  Brugge

  Toeristi­sche regio Brugse Ommeland pakt komende zes jaar uit met kastelen en abdijen en de slogan ‘Zalig echt’: “Dit is dé fietsregio van West-Vlaanderen bij uitstek”

  Het Brugse Ommeland, tot voor de coronacrisis één van de snelst groeiende toeristische regio’s in onze provincie, gaat zich de komende zes jaar ontplooien als regio vol met verhalen, kastelen en abdijen. Met de nieuwe slogan ‘Zalig echt’ en een nieuwe huisstijl hoopt provinciebedrijf Westtoer de regio na een moeilijke periode weer aantrekkelijk te maken. “De toeristische activiteit is hier vorig jaar met de helft gedaald", zegt gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.