De dief sloeg toe in de winkelstraten van Brugge.
Volledig scherm
De dief sloeg toe in de winkelstraten van Brugge. © Benny Proot

2 jaar cel voor dief die winkelstraten teistert tijdens vrijlating door coronacrisis: “Justitie mag de boel weer opkuisen”

BruggeEen 35-jarige man uit La Louvière heeft in de Brugse rechtbank 2 jaar cel gekregen voor enkele winkeldiefstallen in Brugge. Tot groot ongenoegen van de procureur pleegde Hichame E. de feiten tijdens zijn coronavrijlating. “Het stuit mij tegen de borst dat net zo’n persoon door de overheid vrijgelaten wordt”, sneerde hij.

 1. Tot in Parijs zijn ze fan van de handgemaakte wijnkelders van René (58). Nu opent hij een eigen winkel in Brugge: “Ik sta te kijken van de interesse”
  Brugge

  Tot in Parijs zijn ze fan van de handgemaak­te wijnkel­ders van René (58). Nu opent hij een eigen winkel in Brugge: “Ik sta te kijken van de interesse”

  Zeg niet zomaar wijnwinkel tegen Cavelia, die nu zondag in de Ezelstraat in Brugge voor het eerst opent. Behalve exclusieve flessen verkoopt de uitbater ook handgemaakte wijnkelders. René Elias (58) installeert ze al zeven jaar, tot bij klanten in Parijs. “Voor ieders budget en gelijk welke ruimte is er iets mogelijk", zegt hij.
 2. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
  Brugge

  UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

  Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.