De dief sloeg toe in de winkelstraten van Brugge.
Volledig scherm
De dief sloeg toe in de winkelstraten van Brugge. © Benny Proot

2 jaar cel voor dief die winkelstraten teistert tijdens vrijlating door coronacrisis: “Justitie mag de boel weer opkuisen”

BruggeEen 35-jarige man uit La Louvière heeft in de Brugse rechtbank 2 jaar cel gekregen voor enkele winkeldiefstallen in Brugge. Tot groot ongenoegen van de procureur pleegde Hichame E. de feiten tijdens zijn coronavrijlating. “Het stuit mij tegen de borst dat net zo’n persoon door de overheid vrijgelaten wordt”, sneerde hij.

 1. Stad laat gespecialiseerde firma komen om vervuiling in Brugse reien tegen te gaan: “Aanrijtijden van Civiele Bescherming zijn té lang”
  PREMIUM
  Brugge

  Stad laat gespeciali­seer­de firma komen om vervuiling in Brugse reien tegen te gaan: “Aanrijtij­den van Civiele Bescher­ming zijn té lang”

  De stad Brugge heeft een gespecialiseerde firma ingeschakeld om de mazoutvervuiling langs de Coupure in Brugge aan te pakken. Door een defect aan een tank vloeiden talloze liters mazout in de reien. “De brandweer kon de vervuiling niet alleen oplossen. De factuur zal voor de Engelse schipper zijn”, zegt schepen van Milieu Franky Demon (CD&V), die nogmaals pleit voor de terugkeer van de Civiele Bescherming naar West-Vlaanderen. “Er moet gewaarborgd worden dat bij rampen zo snel mogelijk nabije, passende hulp kan geboden worden.”
 1. Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes
  Play

  Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes

 2. Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle
  Play

  Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle