Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © EPA

1 jaar cel voor poging tot diefstal van trolley met 70.000 euro juwelen

Een Colombiaan heeft een jaar effectieve celstraf gekregen voor een poging diefstal van een trolley met juwelen ter waarde van 70.000 euro in het Brugse. Hij was vergezeld van zes kompanen, die samen op uiterst uitgekiende wijze te werk gingen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ondertunneling N31 in Lissewege én Hollands Complex geen prioriteit meer: “Dit komt er nooit meer van”
  PREMIUM

  Ondertunne­ling N31 in Lissewege én Hollands Complex geen prioriteit meer: “Dit komt er nooit meer van”

  Het ziet ernaar uit dat de ooit aangekondigde ondertunneling van de N31 in Lissewege én de realisatie van het zogenaamde Hollands Complex in Zwankendamme er nooit zullen komen. Dat blijkt uit een antwoord van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) aan Vlaams volksvertegenwoordiger Annick Lambrecht (sp.a). “Verkeersveiligheid heeft blijkbaar geen prioriteit.”
 2. Ex-profvoetballer blust hevige brand bij overburen: “Ik wist dat de mindervalide zoon des huizes nog binnen was”
  PREMIUM

  Ex-profvoet­bal­ler blust hevige brand bij overburen: “Ik wist dat de mindervali­de zoon des huizes nog binnen was”

  “Ja, ik ben best trots dat ik die brand heb geblust." Günther Vanaudenaerde (34), uitbater van een broodjeszaak en ex-profvoetballer, aarzelde geen moment toen hij bij de overbuur langs de Moerkerksesteenweg in Sint-Kruis bij Brugge rook uit de woning zag komen. “Ik wist dat de mindervalide zoon des huizes nog binnen was”, zegt de voormalige rechtsback van onder meer Club Brugge. Opmerkelijk: de korporaal van de opgetrommelde brandweer moest zo bij zijn eigen vader en broer langsgaan.