Willem Raaijmakers op het Willem-Alexanderplein in Teteringen, dat zo goed als klaar is na de metamorfose. Op de achtergrond worden de laatste klusjes aan het kruispunt Hoolstraat/Kerkstraat afgewerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Raaijmakers op het Willem-Alexanderplein in Teteringen, dat zo goed als klaar is na de metamorfose. Op de achtergrond worden de laatste klusjes aan het kruispunt Hoolstraat/Kerkstraat afgewerkt. © Susanne den Boer

Wandelen, rusten, spelen én feesten, eindelijk kan het allemaal op het opgeknapte Willem-Alexanderplein

TETERINGEN - Het omtoveren van het Willem-Alexanderplein in Teteringen van een stenen vlakte naar een groene ontmoetingsplek is zo goed als klaar. ,,Dat klinkt als een einde, maar eigenlijk begint het nu pas. Dit plein biedt het dorp volop kansen.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”