Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vrouw ontvluchtte huis Steenbergen; eis 6 jaar tegen Pool voor verkrachting en bruut geweld

BREDA/STEENBERGEN - Een jonge vrouw belt, in het holst van de nacht, bijna zonder kleding en zwaar toegetakeld aan bij volkomen vreemde mensen in Steenbergen. Ze is er slecht aan toe, moet in de politieauto worden geholpen. Volgens de man die haar verkracht en mishandeld zou hebben, is zij een ‘fantast’. Tot hoorbare ergernis van de officier van justitie.

,,Meneer en mevrouw hadden wellicht geen gezonde relatie. Maar dat betekent niet dat wat het slachtoffer vertelt voortspruit uit een rijke fantasie. Haar verklaringen worden ondersteund door de talrijke letsels, verspreid over haar hele lichaam”, klinkt het geagiteerd. Gevolgd door een strafeis van niet minder dan zes jaar onvoorwaardelijk.

  1. Happen na het stappen in Breda: ‘Ik ben soms 10 minuten bezig om slapers wakker te maken’
    PREMIUM
    interview

    Happen na het stappen in Breda: ‘Ik ben soms 10 minuten bezig om slapers wakker te maken’

    BREDA - Lekker op stap in Breda kun je aan het eind last krijgen van de alcoholische hongerklop. Wie sluit een stapavond nooit af met een frietje bij Clovis, een shoarmaschotel bij Willy's, een loempia aan de Prinsenkade of een lekkere vette hap bij Ozkan? Verslaggever Willem Everaert dook in de wereld van het happen na het stappen en schoof aan bij de mannen van kebabzaak Floria.