Volledig scherm
© Thinkstock

Vrouw gewond door mishandeling door haar man op openbare weg in Breda, kind in buggy is erbij

BREDA - Een vrouw is zondagmiddag mishandeld door haar partner op de Geraardsbergenstraat in Breda. Ze is daarbij gewond geraakt, terwijl haar kind in een buggy er vlak bij zat. De man is opgepakt voor ‘huiselijk geweld’, omdat het tweetal een relatie heeft.

De man en vrouw liepen samen met hun kind in een buggy door Breda. De politie laat weten dat de vrouw rond 15.30 uur op de openbare weg is mishandeld. Meerdere mensen hebben een deel van de mishandeling zien gebeuren. Maar een man in een scootmobiel heeft volgens de politie de ‘feitelijke mishandeling gezien’, waarbij de vrouw gewond raakte.

Oproep

Wat de precieze verwondingen zijn van de vrouw en waarom haar partner haar mishandelde is niet bekend. Omdat de man in de scootmobiel is weggegaan na de gebeurtenis, doet de politie een oproep naar deze getuige om zich te melden. 

  1. Chalet in Strijbeek is na dodelijke brand decor van groot politieonderzoek

    Chalet in Strijbeek is na dodelijke brand decor van groot politieon­der­zoek

    STRIJBEEK - Twee plastic schommels die schijnbaar ongeschonden wat heen en weer wiegen in de wind. Een rode en een gele, hangend aan een houten frame. Ze herinneren aan de vrolijke momenten die kleinkinderen tot en met zaterdag hadden bij hun oma in Strijbeek. Zondag is alles anders, en zijn de speeltoestellen de stille getuigen van een groot politieonderzoek naar de dodelijke brand in het chalet aan de Daesdonckseweg.