Volledig scherm
Foto ter illustratie © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Vermiste Franse vrouw gevonden op station Breda

BREDA - Een vrouw die in Frankrijk al enige tijd vermist bleek te zijn, werd woensdagmiddag gevonden op station Breda. Dat kwam aan het licht toen ze geen geldig vervoersbewijs bleek te hebben. De vrouw is overgedragen aan de politie, die de zaak verder afhandelt. 

De veiligheidsdienst van de NS kreeg woensdagmiddag een melding dat er een vrouw in een binnenkomende trein geen geldig vervoersbewijs kon tonen en dat zij een verwarde indruk maakte. Nadat de vrouw uit de trein werd gehaald, bleek dat zij ook geen geldig identiteitsbewijs kon tonen. Hierop werd de assistentie van de politie opgeroepen. 

Bij controle in het politiesysteem bleek dat de vrouw al enige tijd vermist werd in het buitenland. Zij namen de vrouw over en zorgen ervoor dat de Française weer veilig thuis komt.  

  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.