Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren

videoBREDA - Op de Rijsbergsebaan in Breda bij de Galderse Meren is maandagmiddag een verkeersregelaar aangereden door een auto. Hij raakte gewond aan zijn been en schouder en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Er zou geen opzet in het spel zijn. De verkeersregelaar was aanspreekbaar en gaf aan dat de automobilist er niks aan kon doen. De bestuurder van de auto was erg geschrokken. Hij heeft samen met de politie een schadeformulier ingevuld. 

Incidenten vorig jaar

De verkeersregelaar stond in verband met het nieuwe sfeerbeleid bij de Galderse Meren. Dat beleid moet situaties zoals die van vorige zomer voorkomen. Toen waren er geregeld incidenten waarbij parkeerwachten werden genegeerd of geïntimideerd en reed er een automobilist bewust in op een parkeerwachter. 

Volledig scherm
Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren © MaRic Media / Perry Roovers
  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.