Buurtschap Laarheide (links,  met hartjesmaquette) en Poteind (rechts, met treinmaquette) delen dezelfde loods bij de bouw van hun corsowagens.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtschap Laarheide (links, met hartjesmaquette) en Poteind (rechts, met treinmaquette) delen dezelfde loods bij de bouw van hun corsowagens. © Pix4Profs-Ron Magielse

Twee corsowagens onder één Zunderts bouwdak is in de praktijk geen enkel probleem

BREDA - Twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen, luidt het spreekwoord. Twee corsowagens onder één Zunderts bouwdak, blijkt in de praktijk echter geen enkel probleem. Buurtschap Laarheide is dit jaar te gast geweest bij concullega-bouwclub Poteind. En dat gaat, zoals je dat zou verwachten in Zundert, hartstikke goed.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.