Volledig scherm
Conflict in woning Zundert © MaRicMedia / Perry Roovers

Twee aanhoudingen na uit de hand gelopen conflict over online game in Zundertse woning

ZUNDERT - Een 25-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Zoetermeer zijn maandagavond aangehouden na een conflict in een woning in Zundert. De ruzie zou gaan om het spelen van een online game. Dat laat de politie dinsdag weten.

De man en vrouw uit Zoetermeer kloppen maandagavond rond 21.20 uur aan bij een woning aan de Oekelsebaan. Als de 62-jarige bewoner openmaakt, laat de 25-jarige man uit Zoetermeer een mes zien. Hij bedreigt het slachtoffer, waarna er een worsteling ontstaat. De 21-jarige zoon van de bewoner doet zijn best om de verdachte weg te trekken bij zijn vader. Zowel de verdachte als de vader en de zoon lopen verwondingen op.

Het duurt daarna niet lang voordat de man en vrouw uit Zoetermeer ervandoor gaan. Als agenten hun auto rond 23.10 uur in Rotterdam zien, worden ze aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecel in Breda.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en sporenonderzoek gedaan bij de woning. Hoe de ruzie precies is ontstaan en om welke online game het gaat, wil de politie niet zeggen. 

  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.