Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Mendel en zijn vrouw Susan zijn nog altijd behoorlijk chagrijnig als ze terugdenken aan hun treinrit en de manier waarop de NS met hen is omgegaan. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Treinrit Jaap en Susan ontaardt in horroruitje

BREDA - Bekneld raken tussen de deuren van de trein en ook nog eens getrakteerd worden op een boete. Hoe de treinrit van een Bredaas stel uitliep op een horroruitje. 

Iedereen die weleens met de fiets op de trein heeft willen stappen, kent waarschijnlijk het probleem. Welke wagon moet je hebben, want je mag zomaar niet overal met je fiets instappen. Jaap Mendel (59) en zijn vrouw Susan kunnen er over meepraten. Hun treinrit van Breda naar Eindhoven verliep, op z'n zachtst gezegd, anders dan gedacht.  

  1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
    PREMIUM

    Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

    BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".