Volledig scherm
Archieffoto Bredase dj Tiësto. © ANP Kippa

Tiësto (50) blijft bezig: nieuwe track heet ‘Blue’

BREDA - De Bredase dj Tiësto heeft vrijdag een nieuw nummer uitgebracht. Na samenwerkingen met wereldberoemde artiesten, zoals Rita Ora en Mabel, is op zijn nieuwe productie 'Blue’ de Brit Stevie Appleton te horen. 

Een paar dagen geleden deelde de 50-jarige Tiësto (beter bekend als Tijs Verwest) nog een sneak preview van hem en Appleton in de studio.

Filmpje van studiosessie

Verwest deelde op Instagram een filmpje van een studiosessie waar een gedeelte van 'Blue’ was te horen. ‘Wat vinden jullie ervan, en moeten we dit nummer releasen?’ vroeg hij aan zijn 6,3 miljoen volgers.

Na meer dan 200.000 weergaven en honderden positieve reacties besloot Tiësto vrijdag zijn nieuwe nummer de wereld in te gooien. Op ‘Blue’ is de Britse zanger Stevie Appleton te horen met zomerse begeleiding van een gitaarpartij. 

Niet zo bekend

Stevie Appleton is buiten eigen land nog niet zo bekend. Misschien verandert dit na deze samenwerking met de Nederlandse nummer 8 op de DJ Mag Top 100.

Eerder werkte Tiësto samen met Jonas Blue en Rita Ora aan de hit 'Ritual’. En Mabel was te horen op zijn nummer ‘God is a dancer’. De Britse zangeres is wereldwijd bekend sinds haar solohit ‘Don't Call Me Up’.